Bourgondisch genieten

Menukaart

Luchen of dineren in Den Bosch

Neem plaats aan een van de gezellige tafeltjes en laat u verwennen door een uitgebreid assortiment aan koffievarianten. Combineer dit met een heerlijke stukje huis gemaakte appelgebak, of de enige echte Bosche bol van de bekende bakker Jan de Groot.

Voor de lunch presenteert Grand Café Silva Ducis een menu vol klassieke gerechten. Geniet van smaakvolle salades, rijkelijk belegde broodjes en hartige soepen, perfect om uw middag mee door te brengen terwijl u uitkijkt over de levendige Parade, met uitzicht op de prachtige Sint-Jan.

Voor het diner verandert de sfeer in het café en wordt de ambiance nog intiemer. Laat u verrassen door de culinaire hoogstandjes van de chef-kok, die met passie en creativiteit klassieke gerechten een eigentijdse twist geeft. Van malse steaks tot delicate visgerechten en verrukkelijke vegetarische opties, er is voor elk wat wils.

Kom gezellig langs voor een snelle koffiepauze, een ontspannen lunch of een uitgebreid diner. Laat u verwennen door de klassieke gerechten, de gastvrije service en de unieke ambiance van deze historische locatie.

Bezoekt u het theater? Uw bezoek is perfect te combineren met een lunch of diner bij ons, u kunt na het diner direct oversteken om te genieten van uw bezoek aan het theater. 

Hoe meer zielen hoe meer vreugd

Op zoek naar een (groeps)arrangement?

Bekijk onze arrangementen